.
Line Ellegiers en Michiel De Meyer
woensdag 7 september 2022

Michiel De Meyer werd voor het eerst papa: “Dan denk je wel eens ‘Oh My God’”

Het is even wennen

Een maand geleden werd Michiel De Meyer voor het eerst papa. Zijn partner musicalactrice Line Ellegiers schonk hem een prachtige zoon Ramón. Michiel is dol op het mannetje en zou hem voor geen geld ter wereld meer willen missen.

Maar De Meyer moet ook toegeven dat zijn leven behoorlijk op zijn kop staat. Ze zijn nog volop aan het zoeken om hun leven gepland te krijgen.

“De eerste dagen in het ziekenhuis zaten we heel erg in een coconnetje met ons drieën. Het lek alsof de wereld stilstond en wij de enige levende wezens op aarde waren. Maar dan kom je thuis in een huis waar door de verbouwingen alles een beetje op z’n kop staat en waar ook nog een hond rondloopt, en dan denk je: ‘Oh My God’”, lacht Michiel in Dag Allemaal.

Het is heel erg wennen voor de twee dat ze nu voor hun zoontje moeten zorgen. En vooral als vader is het soms erg zoeken naar je plek in de relatie met moeder en de baby.

“Line geeft borstvoeding, dus heeft Ramón nu vooral zijn mama nodig. Ik probeer mijn steentje bij te dragen door pampers te verversen en zo, maar voor de rest kan ik nog niet zoveel doen.”