.
Mieke
donderdag 5 september 2024

Mieke: “De revalidatie werd stopgezet”

Het moet nu anders

Zangeres Mieke heeft op vlak van de liefde al heel wat tegenslagen gekend. Haar eerste echtgenoot Hugo overleed in 1995 en ook haar huidige man Marc is er niet al te best aan toe sinds zijn zware coronabesmetting.

Maar Mieke laat het hoofd niet hangen ondanks de vele tegenslagen. Er zijn ook heel wat mooie momenten geweest waar ze zich aan kan vasthouden.

“Iedereen heeft het wel eens moeilijk en verliest een geliefde, dat hoort bij het leven. Ik laat m'n hoofd niet hangen. Ook al is het nu met Marc wat moeilijk”, klinkt het in Dag Allemaal.

Mieke is dagelijks bezig met de zorg voor haar man Marc en het steekt dat de ziekenkas na drie jaar niet meer mag tussenkomen.

“Vooral het rolstoelvervoer werd daardoor onbetaalbaar en dus werd de revalidatie in het ziekenhuis stopgezet. Hij krijgt nu drie keer per week kine, maar da's niet hetzelfde. Ik moet altijd in z'n buurt zijn om te helpen, al heb ik veel aan m'n zoon Bart en een team helpende handen. Ach, we hebben fantastische jaren gehad samen en als ik ergens voor ga, dan doe ik dat tot het einde. We genieten nu van kleine dingen. Zoals 's avonds samen zijn, hij in de zetel voor de tv, ik aan m'n schildersezel. Ik geniet er intens van.”

Bio van Mieke

Meer Over:

Mieke