.
Miguel Wiels
donderdag 24 november 2022

Miguel Wiels: “Er is minder optimisme dan anders”

Hij is een grote voetbalfan

De WK-gekte slaat weer toe in ons land. Iedereen hoopt dat de Rode Duivels het ver schoppen op het WK in Qatar. Maar dat lijkt niet het belangrijkste te zijn van dit WK.

Het WK wordt overschaduwd door de verhalen over de erbarmelijke arbeidsomstandigheden waarin het stadion werd gebouwd en waarbij duizenden mensen stierven. Maar ook de pijnlijke uitspraken rond homoseksualiteit nemen de bovenhand.

Bovendien is er ook nog eens weinig vertrouwen in onze geroemde gouden generatie Duivels. En dat overstemt de anders zo uitgelaten sfeer rond een WK. Dat merkt ook voetballiefhebber en AA-Gent supporter Miguel Wiels op in Dag Allemaal.

“Er is inderdaad veel minder optimisme dan anders. Maar ik begrijp dat toch niet goed. De spelers die geselecteerd zijn, zijn in grote mate dezelfde als vorige jaren. Met dat verschil dat ze er allemaal een pak ervaring bij hebben. Volgens mij gaat dat ons een grote voorsprong geven op andere landen.”

Miguel heeft iets meer vertrouwen in onze duivels dan de meeste Belgen, maar hij ziet het hen toch niet tot de finale schoppen.

“Ik vrees dat we niet verder geraken dan de kwartfinale. Maar da’s toch goed voor een klein land als zoals het onze?”

Bio van Miguel Wiels

Meer Over:

Miguel Wiels