.
News Image

Mijn Pop-Uprestaurant:droom van Fanny en Veronique spat uit mekaar

Filly's heeft de deuren gesloten.


Het is gebeurd: de eerste pop-up heeft dinsdagavond de deuren moeten sluiten bij het VTM-programma Mijn Pop-Uprestaurant. De kijker heeft gestemd en het verdict is dan ook gevallen. Filly’s, het pop-uprestaurant van Fanny & Véronique in Kortrijk, moest dinsdagavond als eerste de deuren sluiten. Ondanks hun motivatie en de inspanningen om hun concept op punt te krijgen, haalden de dames het niet van hun buren van Meat & Griet. Yannick & Leena mogen hun surf & turf concept verder zetten, voor Fanny & Veronique valt het doek over Mijn Pop-uprestaurant. Het contrast kon niet groter zijn. Vreugde en verdriet in Kortrijk.



Het restaurant Meat & Great van Yannicke en Leena kreeg meer stemmen dan Filly’s van Fanny & Véronique. Fanny liet zelfs een wereldreis schieten om deel te nemen aan Mijn Pop-Uprestaurant. Toch heeft het duo geen spijt van hun deelname. Ze zijn echter wel wel teleurgesteld, teleurgesteld omdat hun avontuur nu al stopt. “Het is echt wel jammer dat we als eerste ons pop-uprestaurant moeten sluiten, maar we hebben ontzettend veel geleerd de afgelopen weken. Onze deelname aan Mijn Pop-uprestaurant heeft ons nog meer goesting doen krijgen om onze droom na te jagen”, klinkt het haast in koor bij Fanny & Véronique.



Het duo is bijzonder ambitieus en wil in de toekomst gewoon verder blijven werken. “We openen in de toekomst zeker onze eigen zaak. Maar eerst even alles laten bezinken en wat vakantie nemen, daarna vliegen we er terug in”, klinkt het bij Fanny en Veronique. Terwijl er traantjes vloeiden bij Fanny & Veronique, voelden Yannick & Leena een grote last van hun schouders vallen toen de naam Filly’s over de lippen van Evi Hanssen rolde. Nu er in Kortrijk één pop-up dicht is, is Antwerpen sowieso volgende keer aan de beurt. Uiteindelijk kan per stad alleen de beste pop-up naar de finale…