.
Milk Inc
zaterdag 19 oktober 2024

Milk Inc knalt het dak van het Sportpaleis er af!

En ze doe dat volgend jaar nog eens over!

Regi vs. Milk Inc. stond vrijdagavond met de eerste van in totaal zeven shows in een tot de nok gevuld Sportpaleis. De heer en meester van de Vlaamse pop- en dance scene was in absolute topvorm, samen met zijn live band en oa. Jaap Reesema, Pauline Slangen, Maxine en Arno. Gastartiest Gustaph zorgde voor de verrassing van de avond. Nooit eerder deelden ze samen een podium, maar het plezier spatte er af. Fans kunnen ondertussen al beginnen aftellen naar de nieuwe show op zaterdag 25 oktober 2025. Met ‘Unstoppable - Regi, Linda & Friends’ belooft het ook volgend jaar een dik feestje te worden. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 13 november vanaf 10u via sportpaleis.be. Fans die dit jaar tickets kochten, kunnen zich eerder van tickets verzekeren via de mail die ze ontvingen.

Regi deed vrijdagavond wat hij als geen ander kan: een waanzinnige set neerzetten die knalde van bij de start! Mede ook dankzij zijn live band met drummer Michael Schack en toetsenist Peter Schreurs. Special guests Maxine, Jaap Reesema, Pauline, Arno, Melanie, hardstyle-dj Mark With a K en uiteraard Milk Inc. zorgden voor het ene hoogtepunt na het andere. En dat in een ongeziene productie qua licht, video en special effects.

Pauline kwam als eerste gastartieste het podium op om enkele nummers live te brengen. De poulain groeide de laatste jaren uit tot een vaste gastartieste op de concerten van Regi. Meteen van bij de start van de show werd het duidelijk: hét feestje van het jaar zou vanavond in het Sportpaleis plaatsvinden. Pauline eindigde haar stukje met een knallende ‘Zwaartekracht’. Meteen na Pauline kwamen Linda en Filip van Milk Inc. al een eerste keer langs met enkele classic Milk Inc.-nummers. Jaap Reesema vervolgde met enkele verrassende covers en scoorde opnieuw met onder andere “Ellie” en “Zo ver weg”. Nederland boven, want ook Maxine speelde enkele nummers waaronder hun hit “Horen zien en zwijgen”. Na Maxine was het de beurt aan Regi Academy-winnaar Arno. Hij bewees nog maar eens wat een top stem die heeft. Is er een noot die hij niet kan halen? Ook medewinnares Melanie mocht hier het podium pakken met “Vuurwerk”. Aan het einde van deel één sloot Milk Inc. af met enkele classics waaronder “Run”.
Aan het begin van deel twee konden de fans weer smullen van Milk Inc. met enkele heerlijke klassiekers waaronder “In my eyes”. Daarna was het de beurt aan Gustaph. Nooit eerder werkten ze samen, maar het dak ging er af. Met zijn eigen hit “Because of you” en enkele covers was hij een verrassing van formaat!
Jaap mocht daarna terugkeren met onder andere hun grote hits “Summer life” en “Nu wij niet meer praten”. Stilaan kwam het einde van de drie uur durende show in zicht maar niet voordat Mark with a K en Regi zorgden voor hét hardstyle-moment in de show met een stomende (en vliegende!) DJ-set. De eer om de show af te sluiten was uiteraard voor Milk Inc. weggelegd.

Regi zet volgend jaar zijn succesreeks in het Sportpaleis verder met ‘Unstoppable - Regi, Linda & Friends’ op zaterdag 25 oktober 2025. De algemene ticketverkoop voor Unstoppable - Regi, Linda & Friends op zaterdag 25 oktober 2025 start op woensdag 13 november om 10 uur via sportpaleis.be.