.
News Image

Musicalexplosie in de Antwerpse Stadsschouwburg

Staande ovatie van publiek.


In één avond van Les Misérables naar de nieuwste Frozen? Dat kan als u een bezoek brengt aan Best Of Musicals van Music Hall.



Ook in 2020 staat het podium weer vol met vertrouwd én nieuw musicaltalent. Dat Hans Peter Janssens en Marleen van Der Loo een behoorlijke musicalstem hebben, dat wisten we al langer. Maar wist u dat ook Ivann Vermeer ongezien goed blijkt te passen in het musicalgenre? Hij verraste de hele zaal met een krachtige Bohemian Rhapsody-medley.



Grijpt Best of Musicals alleen terug naar de klassiekers? Zeker niet! Tijdens de 2020 editie geniet u van alle laatste musicalhits: Gene Thomas, Charlotte Campion, Elke Buyle, Eva-Jane Smeenik, Jeroen Logghe, Goele De Raedt, Charlotte Verduyn, Rick Van Den Belt en Christophe Coenegrachts nemen u mee op een ongeziene musicale trip met hits uit LaLaLand, A Star is born en The Greatest Showman.



Hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld onze eigen Vlaamse Elsa, Elke Buyle. Nadat zij de aartsmoeilijke soundtrack van Frozen 2: Into the unknown, door de zaal schalde, samen met de prachtige tweede stem van Charlotte Campion, barste het applaus in de zaal ongezien uit.



Zin in een avond vol musicalhits? Dan kan u dit weekend nog naar de Stadsschouwburg in Antwerpen en van 21 tot en met 23 februari naar de Capitole in Gent.


Bio van Hans Peter Janssens, Marleen van der Loo en Ivann