.
Natalia
vrijdag 16 februari 2024

Natalia: “Dan heeft hij of zij verkeerd gekozen”

Ze is al lang coach in het programma

Als coach van ‘The Voice’ waagt Natalia zich opnieuw aan een zangwedstrijd. Dit keer moet ze niet zelf zingen, maar moet ze wel zorgen voor een goede begeleiding voor de kandidaten van haar team.

“Op televisie laat ik mezelf weleens opzwepen, maar ik kan het nadien ook makkelijk loslaten. Zolang alles maar eerlijk verloopt. Eigenlijk voer ik alleen met mezelf een voortdurende strijd. Ik wil alles heel goed doen. Met momenten is dat redelijk vermoeiend, maar dat is nu eenmaal de aard van het beestje”, lacht Natalia in Story.

Natalia krijgt veel straffe talenten in haar team, maar ze ziet ook andere straffe talenten kiezen voor de andere coaches. Maar daar kan ze mee leven.

“Dan zeg ik altijd dat hij of zij verkeerd gekozen heeft. Nee, ik geloof heel erg dat de juiste talenten in de juiste teams terechtkomen. Ik zal altijd moeite blijven doen om iemand te overtuigen voor mij te kiezen, maar echt zitten smeken of jagen op het scherpst van de snee, daar ben ik mee gestopt. Het is gewoon een teken dat die kandidaat niet bij jou wil zitten en dat is prima. Koen en ik, de anciens van The Voice, voelen heel snel aan of iemand voor ons za l kiezen of niet. Soms al bij de nummerkeuze.”