.
Natalia
donderdag 18 mei 2023

Natalia: “Ik lees die reacties van mensen nooit”

Ze denkt er niet aan

Als BV moet je vaak negatieve reacties kunnen slikken. Niet iedereen vindt alles goed wat je doet en veel mensen zullen het niet laten om dat ook duidelijk te maken.

Maar Natalia reageert niet wanneer iemand negatief is op haar sociale media. Ze probeert het zoveel mogelijk te negeren.

“De reacties onder mijn posts lees ik zelden, het is mijn manager die mij er soms attent op maakt. Ik vraag me oprecht af waarom sommige mensen zoveel nood hebben om op sociale media hun gal te spuwen over mensen en situaties die ze niet kennen en waar ze dus niet of weinig van afweten”, klinkt het in Dag Allemaal.

En het moet gezegd zijn, Natalia moet veel kunnen verdragen. Zo kreeg ze van veel volgers de kritiek dat ze zonder hun kinderen op vakantie gingen en dat dat niet kan.

“één bericht had zo’n negatieve ondertoon, en die persoon sloot dan ook nog af met de commentaar dat ‘deze post wel verwijderd zal worden’.”

Dat is ook één van de weinige commentaren waar Natalia wel op reageerde. “Normaal zou ik die post inderdaad hebben verwijderd, maar ik dacht: ik ga de positiviteit bewaren. Ik heb teruggestuurd: ‘Dat is megafantastisch voor jou’, zonder meer. Volgen die mensen mij nu echt alleen om zulke negatieve dingen te kunnen schrijven?”