.
natalia
zaterdag 29 april 2023

Natalia: Ik verloor me vaak in een relatie”

Ze vond de juiste man niet

Mensen maken fouten in het leven. Maar net van die fouten kan je leren. Natalia zocht vroeger heel vaak het geluk bij anderen en nooit bij zichzelf. Dat zou ze de dag van vandaag helemaal anders aanpakken.

“Ik verloor me vaak in een relatie en dat is niet goed. Ik besef nu dat ik mijn eigen geluk moet genereren en niet alles moet doen in functie van mijn partner. Pas als je allebei gelukkig bent met jezelf, kan je samen gelukkig worden”, zegt Natalia in Dag Allemaal.

Natalia is nu erg gelukkig met haar verloofde Frederik en samen hebben ze twee kinderen. Maar mocht hij haar ooit bedriegen, dan zou Natalia niet meer twijfelen.

“Natuurlijk zou ik verdrietig zijn als ik Frederik zou verliezen. Maar als het ooit zover komt dat ik geen uitweg meer zie, om welke reden dan ook, zou ik mijn eigen weg gaan. Omdat ik mijn geluk niet in de weg zou willen staan.”

Dat Natalia nu anders in het leven staat, is een proces van jaren. Ze heeft geleerd van haar fouten. “De grootste fout die ik ooit heb gemaakt, is luisteren naar wat een man zegt in plaats van te kijken wat hij doet. Vroeger was ik heel gevoelig voor woorden. Een woord was heilig voor mij. Ik vond: wat je zegt, moet je ook doen.”