.
News Image

Natalia is klaar voor nieuw seizoen The Voice Van Vlaanderen

Er zitten weer enkele kippenvelmomenten tussen.


Nu vrijdag, 8 september start op VTM een nieuw seizoen van The Voice van Vlaanderen. Volgens Natalia heeft The Voice zelfs een invloed op de hele maatschappij.

We stelden de Kempense zangeres enkele vragen.



Wat mogen we van het nieuwe seizoen van The Voice Van Vlaanderen verwachten en wat is er nieuw?

Wat ik heel fijn vind is de combinatie van de coaches. We komen allemaal heel goed overeen en er worden ook mopjes gemaakt. De sfeer is losser en iedereen voelt zich comfortabel. Het programma zelf is niet meer zo nieuw en dat maakt het allemaal wel heel leuk. Wat er anders is zijn de steels en dat vind ik echt heel goed gedaan, want op deze manier gaan de talenten niet verloren. We beginnen allemaal met een heel goed team en dat belooft voor de toekomst.

Wat zijn je troeven als coach?

Ik ben streng maar toch rechtvaardig, net als onze pa. Het is voor mij belangrijk om de kandidaten zoveel mogelijk zichzelf te laten zijn. Ik probeer te zien en te voelen welke leegte ze nog kunnen opvullen en volgens mij slaag ik daar meestal wel in. Er zijn altijd momenten dat ik de bal mis sla, maar over het algemeen gaat mij dat wel goed af.

Wat is het geheim van het succes?

Johny De Mol zeker, want het komt van hem. Je moet eens naar hem bellen (lacht). Nee, ik denk dat die Blind Auditions dat wel doen met die stoel, die omdraai, met die knoppen, … Dat zijn telkens climaxen. Er zijn mensen die niet wilden deelnemen aan andere wedstrijden omdat ze zich niet zelfzeker genoeg voelden en schroom hadden over hun uiterlijk. Die mensen durven wel meedoen aan The Voice omdat dit alleen om de stem draait. Ik denk ook dat The Voice een invloed heeft gehad op de maatschappij, want daardoor gaan de mensen nadenken.

Zijn er momenten dat je kippenvel hebt gehad en tranen in de ogen?

Jazeker, dit jaar ook weer. Wij moeten zo hard focussen en ons concentreren dat dat bijna niet anders kan. Als je niet zo aandachtig luistert, dan heb je dat minder. Als je echt focust of geïnteresseerd bent, dan word je overmand door de emoties of de dingen die een ander meemaakt en dat maakt het allemaal zo mooi en puur.

Tekst: Vincent De Coninck