.
News Image

Natalia niet in Liefde voor Muziek

Oei, wat is er aan de hand?

Nog geen half jaar na editie 1 van Liefde Voor Muziek is men bij VTM al bezig met seizoen 2 van het succesvolle programma. Niet verwonderlijk want de eerste reeks van het programma met Christoff, Guy Swinnen, Stan Van Samang, Kate Ryan, Tom Helsen en Slongs Dievanongs bracht heel wat te weeg. Goede kijkcijfers, heel wat emoties , prachtige muziek en toffe hits in de hitlijsten. Het programma had alles om te scoren en dat deed Liefde Voor Muziek dan ook. Er komt al snel een tweede seizoen aan en Het Laatste Nieuws wist een tijdje geleden de eerste vijf namen al te strikken: Belle Perez, Tourist LeMC, Johannes Genard van School Is Cool, Dana Winner en Natalia.

Maar wat blijkt nu? Natalia neemt niet deel aan het tweede seizoen van Liefde Voor Muziek. Manager Peter Muls vertelde bij Radio 2 Zomerhit dat er wel degelijk gesprekken zijn geweest maar dat er nooit een formele toezegging is geweest. De deelname van Natalia aan het programma past niet echt in de planning die Peter Muls en Natalia hebben uitgewerkt voor de komende maanden. Momenteel ligt de focus op de promotie van de single Smoking Gun waarmee Natalia op het podium van Radio 2 Zomerhit stond.

Meest recente foto’s van Stan Van Samang, Kate Ryan, Christoff, Tom Helsen, Guy Swinnen, Natalia, Belle Perez, Dana Winner, Tourist LeMC en Johannes Genard:

Bio van School is Cool