.
Nathalie Wijnants
woensdag 27 april 2022

Nathalie Wijnants uit Thuis opnieuw verliefd

En dat na een relatie van 17 jaar

Het is al van 2007 geleden dat we actrice Nathalie Wijnants nog eens aan het werk zaken in 'Thuis'. De actrice werd onverwachts ontslagen en haar personage werd uit de reeks geschreven. Na 'Thuis' was ze nog even te zien in ‘Amika’ en dat was meteen haar laatste rol voor televisie. Nathalie bleef wel actief in het theater waarin ze vaak op de planken stond in het Fakkeltheater.

En ook privé gaat het Nathalie weer voor de wind. Sinds een paar jaar is de actrice terug gelukkig en verliefd met haar partner Yann. Hij woont in Lier en zij in Berchem en samen vormen ze een nieuw samengesteld gezin.

Maar ook met haar ex-vriend Jesse komt ze nog steeds goed overeen. “Ik durf zelfs te zeggen die scheiding, dat hebben we mooi gedaan. We zijn in liefde uit elkaar gegaan. Dat klinkt een beetje melig, maar het is wel de waarheid. We zijn zeventien jaar samen geweest zonder conflicten en we hadden nog eens even lang kunnen samenblijven. We zouden elkaar niet gelost hebben als een van de twee er niet klaar voor was geweest.”

Bio van Nathalie Wijnants

Meer Over:

Nathalie Wijnants