.
Nele Somers
maandag 29 juli 2024

Nele Somers: “Dan werden de handjes losser”

Niet altijd leuk

Grensoverschrijdend gedrag is ondertussen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Heel wat mensen hebben er al mee te maken gekregen.

Ook Nele Somers ontkwam er niet aan als Miss Belgian Beauty 2008. Er waren helaas genoeg mannen die hun limieten niet kenden. Dat vertelt ze zelf aan Tv Familie.

“De vraag die ik vaak kreeg, was of ik op mannen hun schoot wilde gaan zitten. Het is te zot voor woorden dat ik daar soms in meegegaan ben, want achteraf bekeken zou ik dat nooit meer doen. Maar in zo'n situatie wil je niemand teleurstellen, dus is het bijna een reflex om even op die knieën te gaan zitten en dan snel weer weg te trekken. Zeker als er wat alcohol in de man was, werden die handjes losser.”

Van andere handtastelijkheden heeft Nele gelukkig nog geen last gehad. Zij heeft dan ook altijd snel en duidelijk haar grenzen aan.

“Ik bleef vriendelijk, maar maakte telkens kordaat duidelijk als iets niet de bedoeling was. Ik denk wel dat het leeuwendeel van de mannen die over de schreef gingen dit niet per se slecht bedoelden.”

Bio van Nele Somers

Meer Over:

Nele Somers