.
News Image

Netsky krijgt interactieve video

Work It Out van Netsky krijgt interactieve video.


Na een fantastisch 2015 heeft Netsky het nieuwe jaar ook weer met stijl ingezet. Toen hij vorige maand zijn nieuwe single Work It Out voorstelde sloeg deze in als een bom.

Voor de video van deze single heeft Netsky de handen in mekaar geslaan met Powster, een team dat bekend staat voor hun interactieve en innovatieve videotechnologie, en het videoplatform Vevo, om zo samen voor een interactieve beleving te zorgen voor de video van Work It Out.



Deze nieuwe techniek, controleerbare video technologie, maakt het voor de kijkers mogelijk om in real time de beelden te manipuleren en zo de eerste interactieve muziekvideo ter wereld te controleren.



Maak je klaar om in je scherm te kruipen en de beelden met je vinger, je muis of zelfs je smartphone te beïnvloeden! De immersieve beleving gebeurt direct in je browser terwijl jij, de kijker, de kracht van telekinese krijgt en zo de mogelijkheid hebt om objecten in de video te manipuleren met je magische krachten.



De hele video is een trip door een wereld waar animatie, live actie en interactiviteit samengebracht worden. De personages in de video hebben geanimeerde hoofden en gezichten, die live opgenomen zijn met acteurs door een gelijkaardige technologie te gebruiken als SnapChat's gezichtstracking. Dit alles geeft de video een heel unieke visuele stijl.


Bio van Netsky

Meer Over:

Netsky