.
Hannelore Candries
vrijdag 17 december 2021

Nicht van Louis Neefs maakt solodebuut als Ellenore met kerstlied Reunite

​​​​​​​Hannelore Candries brengt prachtig nummer uit.

Hannelore Candries, dochter van Connie Neefs, nicht van Louis en petekind van Günther, maakt deze kerstperiode haar solodebuut. Ze brengt haar eerste single Reunite uit onder de naam Ellenore. In een jazzy vintage jasje bezingt ze haar hoop om kerst eindelijk terug met familie te kunnen vieren.

Hannelore treedt al enkele jaren op met diverse voorstellingen in culturele centra, waaronder de show over haar nonkel Louis. Tot dusver stond ze steeds samen met haar moeder Connie op het podium. Vorig jaar namen moeder en dochter het kerstlied Susa Nina op als een herdenking aan het 40 jaar overlijden van Louis Neefs. Nu is het stilaan tijd om ook een eigen pad te gaan bewandelen.

Voor het lied Reunite schreef Hannelore de tekst. De muziek is van de hand van producer, componist en trompettist Phlocalyst. Michiel De Vleeschhouwer, alias Phlocalyst, behaalde als één van de pioniers in het nieuwe lo-fi hiphop genre miljoenen streams op verschillende streamingplatformen en successen op de Duitse radio.

Hannelore en Michiel leerden elkaar afgelopen zomer kennen en sindsdien maakten ze vooral digitaal muziek met elkaar, aangezien Michiel in München woont. Er liggen al enkele volgende producties op de plank, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Met Reunite hoopt Hannelore/Ellenore broodnodige warmte en kerstsfeer naar de huiskamers te brengen.