.
Nicole & Hugo
vrijdag 10 december 2021

Nicole en Hugo praten over hun vroegere kinderwens: “Ik wist meteen dat er iets niet klopte”

Ze bleven bewust kinderloos

Ze delen samen al meer dan 50 jaar liefdesgeluk. Ze zijn niet van elkaars zijde weg te slaan, maar hun geluk bezegelen met een liefdesbaby, dat hebben Nicole Josy en Hugo Sigal nooit gedaan. Al had dat misschien anders kunnen lopen.

“in 1982 werd Nicole zwanger. Het was een ‘accidentje’, maar we keken er wel naar uit. Het mocht echter niet zijn. Ik zie het nog voor me: we waren aan het optreden in Het Witte Paard, toen Nicole met een angstige blik naar me keek. Ik wist meteen dat er iets niet klopte”, vertelt Hugo hun verhaal in Dag Allemaal.

Wat een mooie dag moest worden voor het koppel eindigde in een nachtmerrie. “Diezelfde ochtend hadden we aan onze ouders verteld dat er een kindje op komst was. Hugo en ik wilden het die avond na de show ook aan de hele crew vertellen.”

Na het voorval gingen er moeilijke weken voorbij voor het stel en ze besloten om kinderloos te blijven. “We hadden nooit zo’n boeiend leven gehad als er kinderen waren geweest. Zou het beter of slechter zijn geweest? Dat zullen we nooit weten.”