.
Niels Destadsbader
maandag 15 augustus 2022

Niels Destadsbader: “Als die dat kan, kan ik dat ook”

Hij is helemaal in de ban van padellen

De coronacrisis zorgde niet alleen voor een enorme toename van mondmaskers. Ook de verkoop van padelrakets schoot gigantisch de lucht in. Ook Niels Destadsbader is een enorme fan van de populaire sport. Dat vertelt hij zelf in Primo.

“In Spanje heb ik het voor de eerste keer gespeeld”, vertelt Niels. “In Vlaanderen bestond de sport helemaal nog niet. Er was nog lang geen sprake van. Ik had er nog nooit van gehoord.”

De sympathieke zanger was meteen helemaal in de ban van padel. Zelf speelt Niels tennis sinds zijn zesde, maar volgens hem zijn de twee sporten niet te vergelijken. “Tennis is een zeer technische sport, padel is dat veel minder”, aldus de acteur.

Het grote succes van de padelsport wijt Niels aan de laagdrempeligheid ervan. “Je bent er direct mee weg, ook al heb je het nog nooit in je leven gespeeld of heb je geen achtergrond in tennis of andere raketsporten”, aldus de VRT-presentator.

“Ook mensen die ietsjes zwaarden zijn of minder handig, kunnen toch padellen. En dan zet anderen dan aan oom het ook te doen, want je denkt: als die dat kan, kan ik dat ook”, besluit de zanger in Primo.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader