.
Niels Destadsbader
woensdag 29 juni 2022

Niels Destadsbader: “Als ik moet kiezen, kies ik dat”

Het Sportpaleis of een eigen padelclub?

Enkele weken terug was het groot feest voor Niels Destadsbader. Hij opende zijn eigen en eerste padelclub in Berlaar en kon meteen op heel wat belangstelling rekenen. De padelclub kreeg de naam ‘Viva Padel’ en moet vooral een plaats worden waar je gezellig samen kan komen.

“Tijdens de coronaperiode heb ik heel vaak padel gespeeld en samen met een vriend begon ik te dromen over een padelclub. Wat begon met een tekening op een bierkaartje, eindigde in een 4D-tekening. Voor we het wisten, vonden we een locatie in Berlaar, een prachtig afgelegen stuk grond in de natuur met weinig buren”, licht Niels toe in Story.

In Berlaar zijn nog niet zoveel padelclubs en de vraag was groter dan het aanbod. Maar bij Berlaar alleen zal het niet blijven want Niels en zijn team zijn al op zoek naar nieuwe locaties. Als alles goed gaat en Berlaar wordt een succes, dan volgen er over het hele land nog een aantal ‘VIva Padel’-clubs.

“Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, maar ik had ook nooit gedacht dat ik het Sportpaleis zou uitverkopen. Uiteindelijk kwamen daar steeds concerten bij.”

Een Sportpaleis uitverkopen of een eigen padelclub oprichten. Waar is Niels nu het meeste trots op? “Een padelclub is tof, maar als ik morgen moet kiezen tussen padel of het Sportpaleis, kies ik resoluut voor het laatste. Daar staan was een echte kinderdroom.”

Download onze app voor iOS of Android