.
Niels Destadsbader
woensdag 22 maart 2023

Niels Destadsbader: “Dan stopt de wereld even met draaien” 

Ontspannen tijdens uniek moment 

We rushen van links naar rechts en ook voor BV’s is dit niet anders. Af en toe ontspannen is dus noodzakelijk en ook Niels Destadsbader bevestigt dit.

Buiten padel heeft hij nog een aantal activiteiten waarbij hij zich kan ontspannen. “Mijn belangrijkste ontspanning is met mijn hond Nona gaan wandelen. Dat doe ik vaak samen met mijn papa, want hij heeft eveneens een hond, Beau”, geeft Niels toe aan Primo.

“Da’s een vader-zoonmoment waarbij de wereld even stopt met draaien. Ook kan ik heel lang in bad liggen. Het liefst belachelijk lang. Maar aangezien ik er elke dag één neem, lukt dat natuurlijk niet altijd”, krijgt Primo van Niels te horen.

Vier uur in het bad liggen is voor hem geen uitzondering, eerder de regel. Als hij natuurlijk gehaast is, dan gaat dat niet. Hij schrijft ook heel wat teksten in het bad.

Als hij het dan koud begint te krijgen, dan beloont hij zichzelf pas met warm water als hij tevreden is met het refrein. Enkel in het bad is Niels graag alleen want voor de meeste andere activiteiten zoals naar het voetbal kijken, belt hij altijd een vriend op.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader