.
Niels Destadsbader
dinsdag 13 december 2022

Niels Destadsbader: “Die jongen kan zichzelf vooral goed verkopen”

Het dure prijskaartje blijft Niels volgen

Dat Niels Destadsbader voor 400.000 euro de overstap van VTM naar VRT maakte, was vorig jaar spannend nieuws. De rol van Niels bij VRT is tot nog toe heel wat minder spannend, ontdekken we in Dag Allemaal.

Niels Destadsbader duikt wel op in verschillende programma’s, maar zelden in een hoofdrol. Zelf zegt hij “nog superveel plannen in het vooruitzicht te hebben en zich niet opzijgeschoven te voelen”, lezen we verder.

Jules Hanot, tv-watcher bij Dag Allemaal, zegt de dure transfer nooit goed begrepen te hebben. “Zoveel betalen voor iemand die absoluut geen profiel heeft voor de openbare omroep. Nu al is duidelijk dat ze hem vooral gebruiken om overal in te springen.”

Dat Niels Destadsbader er niet meer is voor de ‘The Masked Singer’ of ‘The Voice Kids’, heeft volgens Hanot geen gevolgen voor de kijkcijfers. “Niels is perfect inwisselbaar”, benadrukt hij nog. “Die jongen kan zichzelf vooral goed verkopen.”

En het dure prijskaartje blijft Niels volgen. “Ik vind het een beetje schandalig dat mensen hun job moeten verliezen om het loon van Niels te bekostigen”, besluit Jules Hanot streng.

Download onze app voor Android of iOS