.
Niels Destadsbader
zondag 3 juli 2022

Niels Destadsbader: “Het leven is meer dan dat”

"Mijn job is zo kwetsbaar"

De populariteit van Niels Destadsbader kent ongekende hoogtes. Hij is niet alleen erg populair als zanger, maar ook als presentator. Hij tekende een exclusiviteitscontract bij VRT en er staan een aantal mooie jaren te wachten voor Niels.

Bovendien opende Niels enkele weken geleden zijn eerste eigen padelclub: Viva Padel. De club is geen plan B voor moest Destadsbader zijn carrière stilvallen, maar eerder een uit de hand gelopen hobby.

“Ik vermoed dat mijn carrière als zanger en presentator niet meteen zal stoppen. Ik heb nog veel plannen. Maar tijdens corona heb ik wel gemerkt hoe kwetsbaar mijn job is. Ik mocht de leukste en grootste dingen doen, maar toen viel dat allemaal weg”, zegt hij in Story.

Door de pandemie kwam Niels eventjes zonder werk te zitten, een moment waarop zijn ogen weer eventjes werden geopend. Zo kwam Niels tot het besef dat er meer is dan alleen maar showbizz.

De ouders van Niels en zijn familie zijn trots op hun zoon en steunen hem volop in zijn nieuwe padelavontuur. “Mama was aangenaam verrast, ze had het niet zo groot verwacht. Mijn broer en papa padelen graag, dus ik denk dat ze af en toe naar Berlaar zullen afzakken.”

Download onze app voor iOS of Android