.
Niels Destadsbader
donderdag 4 juli 2024

Niels Destadsbader: “Ik dacht dat ze over mij bezig waren”

Het ging bijna automatisch

Iemand als Niels Destadsbader moet wel tegen een stootje en wat kritiek kunnen. Er is al veel over het geschreven en gezegd en het zijn niet alleen maar positieve dingen. Je kan wel een olifantenvel kweken, soms raakt een commentaar je nog altijd.

“Als je het oog van de storm blijft zitten, moet zelfs een olifant even gaan zitten. Ik zat in de hoek waar de klappen vielen en ik kon niets anders dan het gewoon maar ondergaan. Als je een fout maakt en op de blaren moet zitten, is dat ook niet fijn, maar je weet waarom. Nu voelde het echter onterecht en oneerlijk. Ik kreeg heel wat berichtjes van collega’s om te vragen of alles oké was en om te zeggen dat ze het wonderbaarlijk vonden dat ik er toch bleef staan. Maar ik wil nu het liefst antwoorden op het veld en hoop dat ze binnenkort zeggen dat Ik vraag het aan een fantastisch programma is”, zegt Niels in Flair.

Er zijn veel mensen die vaak commentaar hebben op Niels en niks anders dan alleen maar slechte kritiek geven op de zanger en presentator. Dat doet hem soms twijfelen aan zichzelf.

“Je kan dat niet tegenhouden. Op een bepaald moment gaf ik een show en zag ik een man iets zeggen tegen zijn vrouw. Waarschijnlijk vroeg hij gewoon of de achterdeur dicht was, maar ik dacht automatisch dat ze over míj bezig waren.’”

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader