.
Niels Destadsbader
donderdag 8 februari 2024

Niels Destadsbader: “Ik heb haar op een andere manier leren kennen”

Hij moest haar troosten

niNiels Destadsbader en zijn broer Kevin Destadsbader zijn altijd de beste vrienden geweest. Vroeger hebben ze net zoals iedereen wel eens ruzie gemaakt, maar dat is nu verleden tijd. En ondanks dat de twee heel verschillend zijn, is hun respect voor elkaar eindeloos.

“Ik kijk op naar hoe hij zijn leven leidt met zijn gezin. Ik kan dat benijden, maar tegelijkertijd vind ik mijn leven wel spannend. Vaak wil je beide, maar dat is niet evident. Is het handig als ik iemand tref die uit dezelfde sector komt? Mogelijk, want dan hoef ik niet alles constant uit te leggen. Maar anderzijds: als mijn partner even onregelmatige uren heeft als ik en je moet een gezin runnen? Begin er maar aan”, zegt Niels in Het Laatste Nieuws.

De ouders van Niels en Kevin zijn ongelooflijk trots op hun beide zonen en hoe ze in het leven staan. Maar ook zij hebben het niet altijd makkelijk.

“Hun gezondheid is goed, maar mijn mama heeft recent haar mama verloren: mijn mémé. Mijn mama is een vechter, maar nu zie ik voor het eerst haar kwetsbaarheid. Ik heb geprobeerd om er de laatste maanden voor mémé te zijn, en op die manier ook voor mijn mama. Ik heb haar op een totaal andere manier leren kennen. Plots was zij het kind dat verdriet had om haar moeder, en was ik - als zoon - de troostende factor. Ik vond het ook mooi om te zien hoe lief mijn papa voor haar was. Dat ze elkaar na veertig jaar nog altijd zo graag zien. Mijn ouders wonen al heel mijn leven naast me maar ze gaan binnenkort in het huis van mijn broer wonen, ons ouderlijk huis staat te koop."

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader