.
Niels Destadsbader
dinsdag 26 september 2023

Niels Destadsbader: “Ik was daar nog niet klaar voor”

Ze gingen uit elkaar

Niels Destadsbader heeft nog niet veel geluk gehad in de liefde. Eerst was er Anneleen nadien volgde Nele en tenslotte had hij een aantal jaar een relatie met Julie. Helaas bleef geen van de drie relaties duren en moest Niels elke keer weer als vrijgezel door het leven.

“Als je mijn exen naast elkaar zet, zijn ze precies zussen. En ze zijn nu mijn beste vriendinnen. Van twee ben ik getuige geweest op hun huwelijk, bij een andere ex ben ik peter van haar kind. Ik heb op de één of andere manier een ongelooflijk zwak voor blonde vrouwen. Als ik ergens toekomt, zie ik vanzelf eerst de blonde vrouwen. Zo zijn mijn hersenen nu eenmaal ingesteld”, lacht Niels in Tv Familie en in de podcast ’22 minuten stomme vragen aan’.

Niet iedereen komt nog goed overeen met zijn ex(en). Dat het bij Niels wel lukt is dus niet alleen heel uitzonderlijk, maar ook heel mooi.

“Neem nu Nele. We zijn zes jaar samen geweest, waarvan we vijf jaar hebben samengewoond. Nele is vertrokken omdat ze dromen had. Zij wilde kinderen, ik was daar nog niet klaar voor. Nadien is ze dan mama geworden. Bij de geboorte van haar tweede kindje Dré heeft ze samen met haar vriend gevraagd of ik peter wilde worden. Dat vond ik zo mooi. Ja, vriendschap is ook een vorm van liefde.”

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader