.
Niels Destadsbader
donderdag 18 april 2024

Niels Destadsbader slaat terug

Ook zij is enthousiast

Maandenlang hadden de Vlamingen kritiek op Niels Destadsbader. Hij had dan wel een overstap gemaakt van VTM naar VRT voor een mooi loon, toch was hij amper op de zender te zien.

Het heeft daarna nog eventjes geduurd voordat Niels ook effectief op VRT 1 verscheen met een eigen programma. Enkele weken geleden was het dan eindelijk zover. Niels mocht zijn ‘Ik Vraag Het Aan’ op de wereld loslaten.

De kijkcijfers en reacties liegen er niet om: dit was het lange wachten waard. Niels heeft een fantastisch programma afgeleverd die heel wat mensen weet te boeien en te ontspannen.

“Na bijna drie jaar op de reservebank is dit een nieuwe start voor Niels. Dit succes gaat hem weer meer zelfvertrouwen geven. Ik ben er zeker van dat hij na de kritiek van de afgelopen jaren aan zichzelf heeft getwijfeld, en dat hij geen leuke periode achter zich heeft. Kritiek raakt je altijd als artiest. Wij zijn gevoelige mensen. Dan mag je nog honderd keer horen dat je goed bezig bent, die ene venijnige opmerking raakt je eens zo hard. En toch is Niels daar heel professioneel mee omgegaan”, klinkt het enthousiast bij Margriet Hermans in Dag Allemaal.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader