.
Kenny B en Niels Destadsbader
zaterdag 27 mei 2023

Niels Destadsbader verrast met nieuwe single ‘Liefs Voor Later’ met Kenny B

Wat een verrassend duet!

Niels Destadsbader is helemaal klaar voor de zomer. En dat is te horen in zijn nieuwe single ‘Liefs Voor Later’. Daarin verrast Niels niet alleen met een zwoele reggae-vibe, het is ook een uniek duet met de Nederlandse Surinamer Kenny B, die in 2015 een monsterhit scoorde met ‘Parijs’. ‘Liefs Voor Later’ is een catchy zomersingle waarmee de mannen een mooie boodschap meegeven: er is altijd iemand waarop je kan bouwen en die erin slaagt om een lach op je gezicht te toveren. En met ‘Liefs Voor Later’ zijn het alvast Niels en Kenny B die dat doen.

Achter ‘Liefs Voor Later’ schuilt ook een leuk verhaal. Ten eerste is het duet toevallig tot stand gekomen. Maar vooral: voor hetzelfde geld was hun eerste afspraak nooit doorgegaan…

“Het is echt waar, maar zowel Kenny als ik hadden ons vergist die dag”, steekt Niels van wal. “Ik dacht dat ik op tijd was toegekomen op de juiste locatie, maar niets was minder waar. Ik stond te wachten in de juiste straat, alleen in de verkeerde stad. Bleek dat deze plekken een uur uit elkaar lagen en ik dus veel te laat was. En Kenny had zich dan weer vergist van uur, waardoor hij te laat vertrok en zich moest haasten. Daardoor vergat hij bij het wegrijden dat er nog een afvalcontainer stond. Die dag namen we afscheid van de voorkant van zijn auto (lacht).”

“Dat was me inderdaad wat”, lacht Kenny B. “Maar eenmaal samen hoorde ik onze stemmen en wisten we allebei dat we er iets mee moesten doen. Ik hoop dat Vlaanderen en Nederland er net zo blij van worden als wij.”

Over de samenwerking met Niels wil Kenny B nog iets kwijt: “Niels is super ‘down to earth’. Letterlijk met de hoed in de hand. Het is een hele mooie ervaring om te werken met iemand met zo’n geweldig talent en karakter. Ik ben ervan overtuigd dat Nederland dat ook gaat vinden.” Niels vult aan: “Met Kenny haal je de zon in huis. Hij is altijd goedlachs en heeft een prachtige stem. Het is hoog tijd dat Vlaanderen hem beter leert kennen.”

Bio van Niels Destadsbader en Kenny B