.
Niels Destadsbader
woensdag 17 mei 2023

Niels Destadsbader vindt surrogaat voor kinderwens 

Wordt zijn privéleven ooit stabiel? 

De relatie van Niels Destadsbader liep opnieuw op de klippen. Julie Bacquaert bleek toch niet de ware voor hem te zijn dus hij is niet langer meer ‘van t stroate’.

Voor zijn vrouwelijke fans een nieuwe kans om zijn hart te veroveren maar voor hemzelf opnieuw een opdoffer want hij wordt er zelf niet jonger op.

Julie had ook een zoontje, waar Niels dus pluspapa van was, maar nu de relatie gedaan is, ziet hij ook die jongen niet meer en dat maakt het verlies nog des te groter.

In afwachting dat zijn privéleven wat stabieler wordt, heeft hij alvast een surrogaat gevonden om zijn kinderwens in bedwang te houden.

Hij was al peter van Georges en Marie, en twee weken geleden kreeg hij er een derde petekindje bij : Dréetje, het dochtertje van zijn ex-vriendin Nele. “Ik heb haar daarnet nog in mijn armen gehad en ze is zo lief dat je denkt: ‘Ja, eigenlijk, ik snap het wel.’ Maar twee kamers ernaast was er een kindje verschrikkelijk aan het huilen. En dan denk je toch ook als je in de lift staat: ‘Misschien toch nog even wachten’”, vertelt Niels openhartig aan Dag Allemaal.

Download onze app voor Android of iOS