.
Niels Destadsbader
woensdag 22 november 2023

Niels Destadsbader: “Ze hebben me dat heel erg aangeraden”

Het geeft meer zekerheid

Van ‘FC De Kampioenen’ naar de spektakelmusical ’14-18’, het contrast kan niet groter zijn. Toch waagt Niels Destadsbader zich aan de sprong.

“'Een oorlogsverhaal is totaal iets anders dan 'F.C. De Kampioenen'. Maar dat maakt het ook extra interessant. Er komen ook schoolvoorstellingen, de beste geschiedenisles die je kan krijgen. Zeker gezien de huidige situatie is het goed om te weten tot wat zulke dingen kunnen leiden”, zegt hij in Dag Allemaal.

Voor de musical moesten natuurlijk ook foto’s gemaakt worden. Niels werd omgetoverd tot soldaat en hij herkende zichzelf bijna niet meer door die snor die hij kreeg.

“Collega's hebben me al aangeraden een échte snor te laten groeien. Niet alleen word je er zot van om iedere keer een valse op te plakken, je bent er ook nooit echt gerust in dat hij tijdens het zingen wel op z'n plaats blijft zitten. Ik zal lang moeten sparen voor een echte, want mijn baardgroei is niet zo sterk. En hopelijk verdwaal ik niet in het decor. Zelfs in mijn eigen gemeente, waar ik toch al 35 jaar woon, heb ik m'n gps nodig. Als ze de voorstelling stop moeten zetten, zal het eens niet liggen aan de rijdende tribunes die niet werken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader