.
Ianthe Tavernier
dinsdag 27 augustus 2024

Nieuwe relatiebreuk: Ianthe Tavernier weer vrijgezel

Hoe jammer is dit!?

Het zit Ianthe Tavernier niet mee in de liefde. Maandagavond maakte zij op haar sociale media bekend terug vrijgezel te zijn. De actrice had een relatie met Karel Knockaert die we nog kennen uit het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’. Dat Ianthe en Karel een koppel waren, raakte een maand of negen geleden bekend.

Maar helaas is het over en uit tussen die twee. “De afgelopen 8 maanden waren pittig, zowel job-wise als privé.. Veel emoties, veel prachtige kansen, mooie momentjes, en ook weer een stapje verder in het leren loslaten..Zo hebben Karel en ik een tijdje geleden besloten elk onze eigen weg te gaan.. uiteraard met veel respect voor elkaar”, schrijft Ianthe Tavernier op haar sociale media.

“Daarnaast dan weer dolgelukkig dat ik me nog meer heb kunnen ontplooien, smijten in de job die ik met de grootste passie doe.. En dolgelukkig wil ik vanaf nu weer uitstralen”, schrijft zij zelfverzekerd.

“Mocht ik ooit in een verre toekomst een boek schrijven over mijn leventje dan zou “Vallen & Opstaan” zeker een hoofdstukje zijn. Vooral met deze boodschap van algemeen nut: mindere dagen/momenten zijn meer dan ok..”, gaat Ianthe verder en daarin treden wij haar volledig bij. Het leven is vallen en opstaan, tegenslagen moet je leren incasseren, maar je mag thuis zeker verdrietig zijn.

Maar na regen komt die zonneschijn zonder twijfel weer terug, dat beseft Ianthe maar al te goed. “Blijf vooral geloven in wat komen gaat & kleur je eigen wereld in met je zelfverzonnen kleuren”, besluit zij.

Wij wensen Ianthe héél veel liefde toe.