.
Karel Knockaert
maandag 23 september 2024 08:00

Drama treft Karel Knockaert van Tjop's uit Mijn Pop-Uprestaurant 2017

Hopelijk komt het nog goed met hem.

Enkele weken geleden kwam Karel Knockaert uit 'Mijn Pop-Uprestaurant 2017' nog in het nieuws omdat bekend raakte dat zijn relatie met actrice Ianthe Tavernier over en uit was. En helaas komt hij nu weer in het nieuws, deze keer met toch wel bijzonder ernstig nieuws over zijn gezondheid.

"Donderdagnacht ben ik m’n spraak en even m’n zicht verloren. Heel confronterend, heel pijnlijk, heel verwarrend. Alles in mijn hoofd zit goed, maar ik krijg het niet langer uitgesproken", laat Karel Knockaert weten. "Dokters hebben het voorlopig een naam gegeven, TIA. Als ik vroeger aan Tia dacht, dan stelde ik me er iets heel anders bij voor", geeft de ondernemer toe.

"Voornaamste is dat alles uiteindelijk terug goed zal komen, en m’n spraak ook terugkomt. Daarom heb ik onder ‘lichte’ dwang besloten even de tijd te nemen m’n lichaam de nodige rust te gunnen. M’n fantastisch sterk team rondom me zal instaan voor de caterings die de komende weken op de planning staan. Stuk voor stuk toppers die Tjop’s ademen en het klappen van de zweep kennen", schrijft Karel zelfverzekerd.

Het hele voorval heeft Karel nog meer dan ooit tevoren doen nadenken. "De les is vooral nog eens, geniet van ieder moment, want ieder moment kan je laatste zijn! Als je nog iets te zeggen hebt tegen iemand, zeg het dan ook. Eerlijk is eerlijk, ik dacht dat het laatste moment er was!? En ik heb nog zoveel te zeggen…", besluit Karel.

Karel, wij wensen jou een spoedig maar vooral volledig herstel!

Bio van Karel Knockaert

Meer Over:

Karel Knockaert