.
News Image

Nieuwe single Milk Inc

Don't Say Goodbye heet de nieuwe single van Milk Inc.


Vandaag komt de gloednieuwe single “Don’t Say Goodbye” van Milk Inc. uit. Maandag 20 oktober is niet toevallig gekozen als release, net 1 dag nadat hun 28e (achtentwintig!) Sportpaleis concert normaal zou plaatsvinden. Het toepasselijk getitelde Don't say goodbye is voorlopig de laatste single van de meest succesvolle danceformatie in België.

Regi: We nemen als Milk Inc. voor onbepaalde tijd een break”.

Linda: Er gaat binnenkort zoveel in mijn leven veranderen. Eerst en vooral wil ik even genieten van het moederschap en dat nieuwe wezentje alle aandacht geven dat het verdient.”

Filip: We vonden het daarom het uitgelezen moment om eens te herbronnen, en niet gewoon zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan.

Regi: Eigenlijk hebben we nog nooit een pauze genomen, ongezien in de muziekwereld. Het zal de goesting om er terug te staan alleen maar aanwakkeren.”

Linda: “Ik ga niet stil blijven zitten hé, ik ga mij vooral focussen op gastoptredens die ik trouwens al geruime tijd doe.”

Regi: “Ja, we zetten de fles melk gewoon even in de koelkast. Het Regi verhaal loopt uiteraard verder met mijn festival tour in 2015, een nieuwe ‘Regi In The Mix- Ultimate” dit najaar en mijn solo album dat er begin 2015 ook aankomt.”

Filip: “Ik denk dat we met de single alles mooi samenvatten: we zeggen geen vaarwel, en als je naar de muziek luistert, hoor je dat we muzikaal klaar zijn om te evolueren.

Regi: Ons meest ingetogen dance-nummer, maar toch met de typische melancholie. Ideaal voor de donkere herfstdagen die er nog aankomen.”