.
News Image

Nieuwe single Nina Butera is duet met White Bird

Release van single vroegtijdig gelekt.
Een tijdje geleden was Nina Butera in 'Vandaag over een jaar' aan het werk zien. De jonge zangeres uit Sint Pieters-Leeuw droomde ervan om binnen het jaar in de top 10 van de Vlaamse Ultratop te staan. Dat lukte helaas net niet, maar de zangeres is enthousiast aan nieuw werk blijven werken.

De afgelopen dagen werd er mysterieus over haar nieuwe single gedaan. De release van mijn nieuwe single komt stilaan in zicht‼️ Ik kan jullie alvast mededelen dat deze op 27 april is gepland en het is een duet maarrrr met wie??? schreef de zangeres op Facebook. Het nummer maakte zij onder andere samen met Christophe Severs en hij had op Facebook al enkele tips gegeven. Zo zou de titel van het nummer Van Vooraf Aan zijn. De duetpartner is een getalenteerde Gentenaar met een fantastische grain (korrel) in zijn stem en dan worden de mogelijkheden uiteraard beperkt.

Vrijdagnamiddag vonden wij op het internet dan een bericht met de titel Nieuwe videoclip van Nina Butera samen met White Bird met daarbij zelfs een fragmentje muziek. En zo liggen alle puzzelstukjes netjes op z'n plaats.