.
News Image

Nieuwe single White Bird

Bert Van Renne kennen we nog uit The Voice Van Vlaanderen maar als White Bird zien we hem op de Vlaamse podia. Deze keer met een nieuwe single.

Bert Van Renne kennen we nog uit The Voice Van Vlaanderen maar als White Bird zien we hem op de Vlaamse podia. Deze keer met een nieuwe single. "Never change a winning team" zeggen ze wel eens en die boodschap heeft White Bird begrepen.

Na wat muzikale omzwervingen en leuke projecten besliste Bert om voor de nieuwe singles terug te grijpen naar het muzikale team dat het vorig jaar met oa '126' zo goed deed. Zelfde co-producer, zelfde studio, zelfde sound-engineer, zelfde muzikanten, zelfde promotor en terug in eigen beheer. Het totale DIY-plaatje dus.
Met "From A to Z" heeft White Bird terug een vrolijke zomerse pop song pur sang gemaakt die na luisterbeurt 1 al zinderend na blijft spelen. Met deze voorloper van enkele nieuwe singles die samen in het najaar tot een album gebundeld worden; hoopt White Bird het succes van vorig jaar te hernemen en zo te bouwen aan een mooi vervolg.

Wat ons betreft een geslaagde single met veel hitpotentieel en ongetwijfeld heel wat airplay.