.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 38

Ianthe Tavernier is met musicalnummer hoogste nieuwkomer.


Zes artiesten verdwenen uit de Top 50 van de Vlaamse Ultratop met hun huidige singles. Dat is het geval voor David Vandyck en “Ik leef voor jou”, “Radio” van Lenny & De Wespen, “La Fiesta” van Sammy Moore, Dana Winner met “Als je zingt”, Faith en “Doeget na (veur dat te laat is) en “Comme ci, comme ça” van Willy Sommers.



De eerste nieuwe single komen we tegen op 48 en is van Giovanni & Peggy en “Laten we samen zijn”. Op 46 houdt P.C. Brown ervan om te “Kussen in het donker”. LunAcoustic is op zoek naar “Evenwicht” op 43. “Mijn alles” van Luc Steeno belandt op 42. 39 is voor Filip D'haeze en “Filou c'est fou!”. De hoogste nieuwkomer komt uit de musical 'Iedereen Beroemd'. Jelle Cleymans schreef de tekst voor “Vuur” van Ianthe Tavernier. Floor uit De Buurtpolitie, die ook lid is van Les Copines komt nu solo binnen op 29.



Sabien Tiels gaat de verkeerde richting uit. Met “Jij kent me beter dan ik” gaat ze van 7 naar 10. Michiel De Meyer is aan een opmars bezig, van 17 naar 9 en dat is toch “Zo schoon”. “Lachend likkend bijtend” wurmt White Bird zich een weg van 12 naar 8. Tijs Vanneste verliest twee plaatsen, van 5 naar 7 met “Soms”. Status quo op 6 deze week is Celien en “Ritme in mij”. Van 9 naar 5 gaat het voor Luc Steeno en “Hoe doe je dat?”. “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert blijft na 48 weken notering mooi staan op 4. Op 3 blijft “Gloria” van Niels Destadsbader hangen. Eén plaatsje hoger staat diezelfde Niels Destadsbader, maar dan met “Verover mij”. Voor de vijfde week bovenaan vinden we Bazart en “Grip (Omarm me)”.



Zondag tussen 16 en 18 uur kunt u alles nog eens beluisteren op Radio 2!



(Nico Vanaken)


Meest recente foto’s van Ianthe Tavernier, Sabien Tiels, Michiel De Meyer, White Bird, Celien Hermans, Luc Steeno, Blöf, Geike Arnaert, Niels Destadsbader en Bazart: