.
Nora Gharib
maandag 25 maart 2024

Nora Gharib: “Dat kan heel verleidelijk zijn”

Maar is het het ook waard?

Soms moet je kiezen tussen een job met een lager loon maar die je wel ontzettend graag doet en een job waar het plezier misschien minder groot is, maar het loon wel hoger. Voor Nora Gharib zou de keuze snel gemaakt zijn.

“Hoewel een hoog salaris verleidelijk kan zijn, zou ik toch altijd kiezen voor een baan waar ik echt enthousiast over ben. Zelfs als ik dan minder verdien. Geld is niet alles. Passie en voldoening in je werk zijn meer waard. Als verkoopster had ik geen riant loon, maar ik kon wel al mijn facturen betalen. Oké, ik moest op mijn uitgaven letten en leefde vaak van paycheck naar paycheck, maar ik ben nooit met honger gaan slapen. Ik heb echt moeten afkicken van die job. Ik hielp de klanten heel graag in de winkel. Maar omdat ik meedeed aan 'K3 zoekt K3' moest ik kiezen”, blikt ze terug in Tv Familie.

Nora is nu een bekend tv-gezicht en mag veel leuke projecten doen. Maar een job als agent zou haar ook enorm aanspreken. Het is ook altijd haar meisjesdroom geweest.

“In de serie 'Black-out' heb ik een bad-assflik mogen spelen en ik sluit niet uit dat ik dat nog eens zou doen, maar dan in 't echt. Er zijn veel jobs die ik zou kunnen doen, op voorwaarde dat ik in contact kom met mensen.”