.
Nora Gharib
donderdag 9 maart 2023

Nora Gharib: “Geen liefde op het eerste zicht”

Al duurde dat uiteindelijk niet lang

Onlangs lanceerde modeketen ZEB haar nieuwe kledingcollectie Noor by Nora, een collectie die mee werd ontworpen door actrice, presentatrice en zangeres Nora Gharib, die tevens het gezicht is van de collectie.

De fotoshoot om promotiemateriaal voor de collectie in te blikken vond daarom ook plaats op één van Nora’s favoriete vakantiebestemmingen: Dubai. De fotograaf van Billie, de weekendbijlage bij Gazet van Antwerpen volgde in haar spoor om het hele gebeuren vast te leggen.

Nochtans bewaart de presentatrice niet de beste herinneringen aan haar eerste keer in de stad. “Jaren terug was ik hier voor het eerst, ook voor een shoot. Het was nogal in een rush en ik ben naar huis gegaan met de idee dat het een zeer oppervlakkige stad was. Ik had veel gebouwen gezien, maar geen locals. Ik kon me niet inbeelden dat hier echt geleefd werd. Ik vond er niets aan.”

Na een vakantiefamilie in het emiraat stelde Nora haar mening echter helemaal bij: Het werd de beste vakantie ooit.” Al is het oppervlakkige imago van de stad niet helemaal uit de lucht gegrepen, bekent ze. “Natuurlijk heb je hier geen cultuur zoals in Marokko, dat kan ook niet: Dubai is veel te nieuw. Alles moet hier modern en innovatief zijn. Als iets niet werkt, breken ze het af en bouwen ze iets anders.”

De voorbije jaren bracht ze er dan ook al verschillende vakanties door. “Ik ben een gewoontedier: als ik het ergens ken en goed vind, kom ik terug.”

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib