.
Nora Gharib
vrijdag 10 mei 2024

Nora Gharib: “Het was een weerspiegeling van mijn leven”

Ze kan altijd op hen rekenen

Nora Gharib zei volmondig ja op een deelname aan ‘Special Forces VIPS’, maar had niet gedacht dat het zo zwaar zou worden. Na 1 aflevering nam ze al afscheid en vertrok ze terug richting huis.

In haar gedachten bleef haar dochter Chams maar rondspoken. Ze wilde als alleenstaande mama vooral niet sterven tijdens een televisieprogramma.

“Wij zijn al twee jaar een hecht team. En dat gaat ons goed af. Een nieuwe liefde in mijn leven, daar ben ik voorlopig nog niet aan toe”, klinkt het bij Gharib in Het Laatste Nieuws.

Het is niet dat Nora niet openstaat voor een nieuwe liefde, maar het is gewoon geen prioriteit in haar leven. Ze zou het moeilijk vinden om te combineren met haar tv-werk en haar taak als mama.

“Als alleenstaande mama moet je sowieso al veel plannen en meer nadenken over alles. Al kan ik rekenen op een goede achterban. Mijn familie is er altijd, mijn vrienden en de papa van Chams, en dat is een geruststelling. Op die achterban reken ik ook. En dat was bij de 'Special Forces' óók het geval. Dat programma is eigenlijk gewoon een weerspiegeling van mijn leven.”

Bio van Nora Gharib