.
News Image

Nummer 1 voor nieuw album van Netsky

Album nieuw binnen op 1 in Ultratop.


Een van 's lands grootste hedendaagse muzikale exportproducten, Netsky stelde vorige week zijn derde album '3' voor. Het kreeg vorige week een wereldwijde release en komt dit weekend meteen binnen in de ultratop als nieuwe nummer 1.



'3' is een perfect uitgevoerde evenwichtsoefening tussen Netsky's roots in dance en drum & bass, en gelukzalige, catchy, intelligente pop, house, funk en electronica, bezaaid met fantastische samenwerkingen en speciale gasten, waaronder Emeli Sandé, Chromeo, Saint Raymond, Jauz en meer.

De komst van '3' valt samen met de start van een drukbezet festivalseizoen voor Netsky. Hij brengt namelijk zijn hoog aangeschreven liveshow naar Reading & Leeds en SW4 in het Verenigd Koninkrijk, het hippe Panorama Festival in New York, maar ook in ons land is hij te zien op Dour (live) en later ook Laundry Day (dj-set).



Het langverwachte album werd alvast erg goed onthaald door de media en mocht op veel persaandacht rekenen. Maar liefst 4 dagen op rij nam Netsky de radiogolven over op Studio Brussel. Ook was hij te gast in Van Gils en Gasten. Het album zelf stelde hij voor door een bustour waarmee hij op één nacht drie steden bezocht voor een exclusieve set.


Bio van Netsky

Meer Over:

Netsky