.
De Romeo's
donderdag 6 juli 2023

Olen-Centrum Feest met Schlageravond en Fiesta Latina

In Olen is het dit weekend feest.

Tijdens het tweede weekend van juli is het feest onder de velumtent in Olen-Centrum. Het feestweekend start op vrijdag 7 juli met een ode aan het Vlaamse levenslied. Op zondag 9 juli kan je mee komen dansen tijdens Fiesta Latina.

Op vrijdag kan je genieten van een schlageravond vol ambiance, dit is de planning:
19.30 uur: Yvan Verelli
Rasechte Kempenaar Yvan Verelli opent de avond en brengt met zijn krachtige en warme stem een uitzonderlijke mix van het Vlaamse levenslied met een vleugje nostalgie en de hedendaagse schlager.

20.30 uur: Ive Rénaarts
Nog een streekproduct, want Ive Rénaarts is afkomstig uit Poederlee. Deze schlagerzanger zal het gezellige dorpsplein omtoveren tot een heus meezingfestijn.

21.30 uur: Luc Steeno
Dit monument van de Vlaamse showbizz slaagt er steeds in om het publiek te laten meewiegen en meezingen. Verwacht je aan zijn grootste hits zoals ‘Hij speelde accordeon’.

22.30 uur: Partyband ‘Swoop’
Partyband ‘Swoop’ brengt een flinke scheut ambiance. Daarvoor kan je rekenen op de adrenaline en de tomeloze energie van Filip D’haeze, die samen met z’n Swoop-girls de pannen van het dak zal spelen.

23.30 uur: De Romeo’s
Geen geslaagde avond zonder De Romeo’s, want met een straatlengte voorsprong zijn ze nog steeds de populairste ambianceband van Vlaanderen. De Romeo’s staan voor een maximale feestgarantie. Je zal niet kunnen weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Harley.

Praktisch:
• vrijdag 7 juli vanaf 19.30 uur (deuren open om 18.00 uur)
• op het dorpsplein onder de velumtent
• tickets: in voorverkoop: 12 euro - aan de kassa: 15 euro
• tickets zijn te koop via www.keizerkarelolen.be, aan het onthaal van het gemeentehuis, het sociaal huis en de bibliotheek.

Terug van weggeweest: Fiesta Latina op zondag 9 juli
Na enkele jaren van onderbreking is het salsadansfeest van de Kempen terug van weggeweest. Geniet van de zuiderse dansmuziek met de beste salsahits van DJ Baobab.

Je eerste kennismaking met salsa? Pik dan de initiatie- en demonstratiemomenten mee van de Olense dansschool Ritmo Sabroso. Ben je geen danser? Kom dan cocktails proeven en snuif de zomer op.

Praktisch:
• zondag 9 juli vanaf 14.00 uur (deuren open om 13.30 uur)
• op het dorpsplein onder de velumtent
• gratis toegang

Bio van Ive Renaarts, Yvan Verelli, Luc Steeno, Swoop en De Romeo's