.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
zaterdag 22 oktober 2022

Olga Zelenko: “Daar hebben we nu wel minder tijd voor”

Ze genieten van het ouderschap

Een drietal maanden geleden werden Olga Zelenko en Harry Schurmans voor het eerst ouders van een prachtig dochtertje Cataleya. Beide ouders zijn zo bijzonder gelukkig met hun kleinste aanwinst binnen hun gezin, maar ook trots op elkaar.

“Harry is een supergoede papa. Onlangs zei hij tegen haar: ‘Je bent mijn diamantje’. Dan smelt ik weg… de eerste drie weken nam Harry vaderschapsverlof en konden we bij elkaar terecht. Nu ik wat meer alleen voor haar moet zorgen, leer ik Cataleya nog beter kennen”, klinkt het bij Olga in Story.

Een kind verandert je leven wordt heel vaak gezegd en dat is in de meeste gevallen ook zo. Al hebben Harry en Olga nog niet zoveel verschillen ontdekt.

“Ik heb niet het gevoel dat ik veranderd ben. Misschien dat ik voorzichtiger ben geworden. Ik zal minder risico’s nemen op de baan of bij het skiën. Ik kan me wel inbeelden dat een kind meer druk op je relatie legt als je nog jong bent of als de zwangerschap niet gepland is”, zegt Harry.

Maar Olga merkt hier en daar wel wat verschillen. “Het ouderschap maakt je geduldiger en tederder, vind ik. Anderzijds ondervinden we dat er minder tijd is om gezellig te tafelen. Ik zet haar even in de schommelstoel en we eten een snelle hap.”

Bio van Olga Zelenko

Meer Over:

Olga Zelenko