.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
zondag 16 oktober 2022

Olga Zelenko: “De dagen erna waren zo pijnlijk”

Ze beviel met een keizersnede

Mama worden op je 40ste, niet iedereen zou er nog voor te vinden zijn. Maar voor Olga Zelenko is het de beste beslissing die ze ooit nam. Al liep de bevalling niet van een leien dakje.

“Cataleya moest jammer genoeg met een keizersnede ter wereld komen want de navelstreng zat rond haar lijf. Ik kan me niet voorstellen dat sommige vrouwen bewust kiezen voor een keizersnede. De eerste dagen na de bevalling waren heel pijnlijk, na twee dagen kon ik met veel moeite rechtop staan”, zegt Olga in Story.

Maar gelukkig was Harry er om zijn vrouw een handje toe te steken wanneer ze wat hulp kon gebruiken. “Liefde is haar helpen in goede en slechte tijden. Toen ik Cataleya voor het eerst zag, heb ik iets gevoeld wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ze is zo mooi. Ik nam foto’s en een filmpje van haar eerste schreeuw.”

Na amper 3 dagen stonden Harry en Olga al terug thuis met Cataleya en was het heel erg wennen om hun draai te vinden.

“Maar gelukkig kan je met al je vragen bij een vroedvrouw terecht. Maar we proberen ons leven niet te veel te laten beïnvloeden door onze dochter. We nemen haar overal mee naartoe. Toen ze amper drie weken oud was, liep ik al met haar over de dijk in Knokke. Ik had succes bij de vrouwen hoor!”

Bio van Olga Zelenko

Meer Over:

Olga Zelenko