.
Sam Louwcyk
dinsdag 12 oktober 2021

Onder Vuur-acteur samen met veel jonger lief: “mijn langste relatie ooit”

Leuk nieuws voor Sam!

Elke zondagavond zien we Sam Louwyck in de serie ‘Onder Vuur’. Daar speelt hij de rol van Patrick Sinnaeve. Voor de reeks was Sam ook te zien in series als ‘Beau Séjour’ en ‘Eigen Kweek’.

In zijn carrière gaat het Sam voor de wind, maar ook in de liefde is de man al zeven jaar gelukkig met zijn grote liefde Jana. Jana is 30, Sam is 55, dat wil zeggen dat er een leeftijdsverschil van 25 jaar is. “Met haar heb ik mijn langste relatie ooit. Ik woonde vroeger in New York en Portugal en reisde veel rond als danser en acteur, een vaste relatie was dus zo goed als onmogelijk. Jana heeft nog in de film-en tv-wereld gewerkt, ze kent dus het klappen van de zweep”, vertelt Sam in Dag Allemaal.

Het leeftijdsverschil speelt het koppel geen parten. “Ik heb wel een tijdje de boot afgehouden. Ik vond haar te jong om een relatie mee te beginnen. Ik had het vooroordeel dat ik met haar moeilijk serieuze gesprekken zou kunnen voeren.” Maar nadat Jana benadrukte dat ze heel goed wist wat ze wilde en met veel maturiteit in het leven stond, gaven de twee hun liefde dan toch een kans.

Bio van Sam Louwyck

Meer Over:

Onder Vuur Sam Louwyck