.
Evelien Van Hamme in Thuis
maandag 7 oktober 2024 17:35

Ook Dertigers-actrice Evelien Van Hamme vervoegt de cast van Thuis

Ze zijn nu al met drie...

Een paar weken geleden maakte Kim Van Oncen haar opwachting in Thuis als yogalerares Lyn en met Evelien Van Hamme verwelkomt Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks nu opnieuw een actrice uit Dertigers.

Evelien neemt de rol van Anna op zich, een kinderpsychiater die in eerste instantie vooral lijkt te leven voor haar job. Anna is erg empathisch en staat positief in het leven, maar denkt vaak te veel na en kan zich moeilijk openstellen waardoor ze buiten haar professionele omgeving soms eenzaam kan zijn.

De actrice staat ondertussen al een aantal maanden op de set bij Thuis en is voor het eerst te zien als de psychiater van Therese (Dara Oguntubi).

Evelien Van Hamme: “Yemi (Oduwale, Dries in Thuis) en Kim (Van Oncen, Lyn in Thuis) kende ik natuurlijk al van bij Dertigers. Zij hebben mij heel warm ontvangen samen met de andere collega’s, waardoor ik mij meteen thuis voelde op de set van Thuis. De rol van Anna is erg boeiend om te spelen en er zit veel potentieel in. Ik kijk ernaar uit om samen met de kijkers te ontdekken wie Anna echt is en hoe ze haar weg zoekt in het Thuis-universum.”

Bio van Evelien Van Hamme, Yemi Oduwale en Kim Van Oncen