.
Max Colombie van Oscar And The Wolf
donderdag 9 november 2023

Oscar and the Wolf bundelt krachten met Sony Music

Die zitten weer veilig.

Woensdagavond tijdens het halfjaarlijkse event ‘Sony Music Invites’ in België kondigde Oscar and the Wolf het nieuws aan dat hij heeft getekend bij Sony Music. Hij zet hiermee een volgende stap in zijn muzikale carrière. Dat vertelde Max Colombie tijdens een boeiend panelgesprek met zijn producer Jeroen De Pessemier (One Track Brain) en Uber And Kosher. Tijdens dat gesprek werd duidelijk hoe enthousiast Max is over de gloednieuwe samenwerking: “Deze nieuwe samenwerking met Sony Music voelt als de juiste stap in mijn artistieke reis. Het gaat over de juiste synergie te vinden, meer dan de opportuniteit alleen. Sony begrijpt volledig waar ik vandaan kom en waar ik mijn muziek naartoe wil brengen. Ze begrijpen mijn verhaal en wat ik artistiek wil uitdrukken. Via mijn muziek heb ik zo veel te vertellen en deze samenwerking versterkt dit volledig. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met een team dat mijn visie begrijpt en versterkt. Er zijn veel nieuwe muzikale en creatieve projecten in de pipeline waar ik enthousiast over ben, terwijl we gezamenlijk onze grenzen verleggen. Let’s go!

Ook Managing Director Toon Martens deelt dat enthousiasme: "Ik heb de voorbije 10 jaar met steeds groeiende bewondering gekeken én geluisterd naar Oscar and the Wolf. En zeg nu zelf… wie niet? Een fenomenale live-act en bovenal een muzikale pionier. Max kiest nu voor Sony Music als zijn creatieve thuis en dat is niets minder dan een eer: samen gaan we grenzen verleggen, in België en daarbuiten!

Met zijn unieke blend van elektronische pop-en indie sound heeft Oscar and the Wolf wereldwijd een toegewijde fanbase en veel internationale lof ontvangen. Dankzij zijn debuutalbum ‘Entity’, dat uitkwam in 2014, heeft hij zijn stempel gedrukt op de internationale markt. ‘Entity’ bevat bekende singles zoals ‘Princes’ en ‘Strange Entity’. Dat succes werd versterkt met vervolgalbums ‘Infinity’ en ‘The Shimmer’.

Daarbovenop heeft Oscar and the Wolf een ijzersterke livereputatie uitgebouwd met diverse headline shows in Nederland en ook internationaal vult hij arenashows denk onder andere aan zijn buitenlandse tours in Noord-Afrika, Turkije en Georgië. Zijn passages bij Lowlands, Pinkpop en Best Kept Secret werden vol lof geprezen. Oscar and the Wolf werd zelfs opgemerkt door Elton John die zichzelf fan noemt.

Bio van Oscar & The Wolf en Max Colombie