.
News Image

Ozark Henry donderdag in Plage Preferee

Ook nieuwe hitsensatie Metejoor is erbij!


Donderdag krijgt Kim Debrie een mix van ervaring, aangevuld met een talentvolle beginnende artiest. In Plage Préférée op Radio 2 zal dit ongetwijfeld vonken geven tussen 9 en 12 uur ter hoogte van het Astridplein in Oostduinkerke-Bad.

Ozark Henry moeten we nog nauwelijks voorstellen. Hij is een veelgevraagd artiest bij allerlei grote concerten. Het grote succes voor hem begon in 2001 toen hij een gouden plaat won van het album Birthmarks. Een jaar eerder won Piet Goddaer de Zamu Music Award. Voor de eerste keer in vier jaar bracht de zanger met Us dit jaar eindelijk nog eens een studio-album uit, maar de periode die daaraan voorafging was enorm druk voor hem met een tour in 30 theaters en culturele centra en dat in samenwerking met het Nationaal Orkest Van België waarmee hij met Paramount ook een gouden plaat scoorde.

Metejoor is de artiestennaam van Joris van Rossem die de broer is van Lisa, bekend uit The Voice Van Vlaanderen 2016. Met Ik hou van jou deed hij het al erg goed met zijn eerste single. Momenteel scoort hij een hit in samenwerking met de Cubaanse zanger Daniel Lopez.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Ozark Henry, Metejoor en Kim Debrie

Bio van Piet Goddaer en Lisa Van Rossem