.
News Image

Ozark Henry, K's Choice en Nádine nu zaterdag in Bozart

Sam De Bruyn met Ozark Henry, K's Choice en Nádine nu zaterdag in Bozart te Brussel.

Morgen zaterdag 16 november slaan K's Choice, Ozark Henry en de Zuid Afrikaanse popzangeres Nádine de handen in elkaar voor een exclusief concert. Zelden gezien en zodoende ultra uniek! Muzikaal zal het geheel gedragen worden door het 50-koppige CBS-orkest, locatie en decor Bozar Brussel en de presentatie gebeurt door radiopresentator Sam De Bruyn (Studio Brussel).

K's Choice en Ozark Henry zijn elkaar niet vreemd. In 2002 tekende Sarah Bettens nog als zangeres voor het succesvolle nummer 'You Always Know Your Home', dat werd geschreven door Piet Goddaer voor de televisieserie 'Sedes en Belli'. De band tussen CBS en Nádine is al even hecht want de twee werkten reeds samen. CBS is het vlaggenschip van "De Kampanje", een sympathieke muziekvereniging die haar thuisbasis heeft in het Vlaams-Brabantse Steenhuffel. Ambitie is hen niet vreemd. De CBS organiseert regelmatig optredens en concertproducties met grote nationale en internationale artiesten. Zo concerteerde het orkest al met artiesten als Clouseau, Toots Thielemans, Belle Perez, Natalia, Udo, Johan Verminnen en nog vele anderen. Eind 2011 trok het, op uitnodiging van Nádine, naar Kaapstad en Johannesburg om er de Zuid-Afrikaanse popster te begeleiden tijdens haar concerttour.

Voor diegenen die er nog willen bij zijn… nog slechts een tiental van de ruim 2.000 tickets zijn beschikbaar. De aanvang is 20 uur en de locatie Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel. Voor de laatste tickets : 070/350.350.

Bio van Sam De Bruyn, Naydine, K's Choice en Ozark Henry