.
Marijn Devalck
woensdag 14 februari 2024

Partner van Marijn Devalck: “Ik wilde niet dat zijn huwelijk kapot zou gaan”

Hij was nog getrouwd

De start van de relatie van Marijn Devalck en zijn partner Ilse ging niet van een leien dakje. De twee waren dan wel verliefd op elkaar, maar Marijn was op dat moment nog getrouwd met Nicole. En dat heeft hij meteen verteld aan Ilse.

Toch hield dat de verliefdheid van de twee niet tegen. Ilse voelde dat ze bij elkaar hoorden, maar kampte ook met een schuldgevoel.

“Omdat zijn huwelijk door mij kapot zou gaan. Maar ik voelde dat Marijn bij mij wilde zijn. Ik vroeg me wel af: gaat hij echt voor mij kiezen? Na een halfjaar is Marijn bij mij in Antwerpen komen wonen. Maar ik wist dat hij daar nooit echt gelukkig zou kunnen zijn. Hij was te sterk gebonden aan Brakel. Hij had er dit huis gekocht. Zijn ex is er nog tien jaar blijven wonen, maar in 1996 zijn we samen weer naar hier gekomen. Na een lange vechtscheiding had hij het huis van z'n ex kunnen terugkopen. Eerst verbleven we enkel in het weekend in Brakel. In 2000 zijn we hier definitief komen wonen”, vertelt Ilse in Primo.

Beiden dansten bij het Ballet van Vlaanderen, maar zijn ook samen gestopt. Marijn werd freelancer en kwam bij ‘Fc De Kampioenen’ terecht en zij was het musicalleven vooral gewoon beu.

“Zij wilde bij haar zoon Glenn blijven en werd een vrouw aan de haard, zoals ze altijd had gewild. Later is Glenn ook mijn zoon geworden en heb ik hem geadopteerd en kreeg hij mijn achternaam. Hij is 40 nu en heeft ons al drie kleinkinderen geschonken.”

Bio van Marijn Devalck