.
Pascal Braeckman
zondag 21 april 2024

Pascal Braeckman: “We zijn strenger voor hen dan voor de anderen”

Dat moet ook

Nu Pascal Braeckman en zijn vrouw An instaan voor de opvoeding en zorg van 2 van hun kleinkinderen, blijft er voor het koppel minder tijd over voor elkaar.

“In het verleden kwam het regelmatig voor dat An en ik allebei een vrije dag hadden. Dan probeerden we als koppel iets leuks te doen, maar dat gaat nu niet meer. Gelukkig zijn er mensen waar we de kindjes even kunnen droppen, zodat mijn vrouw en ik van wat qualitytime kunnen genieten. We zijn hen daar erg dankbaar voor. Soms heb ik die rust ook echt nodig, vooral na een hectische draaidag. Maar dat gaat dan niet, want het is al snel van 'bompa, bompa, bompa”, lacht Pascal in Primo.

Naast de 2 inwonende kleindochters heeft Pascal ook nog 3 andere kleinkinderen. Voor hen is hij de plezante bompa, bij de andere 2 ligt het toch een beetje anders.

“Daar zijn we strenger voor dan voor de andere kleinkinderen die we minder vaak zien. Mijn vrouw en ik hebben wel de regel dat als iets door de ouders wordt verboden, het van ons zéker niet mag. Anders wordt het lastig.”

Bio van Pascal Braeckman

Meer Over:

Pascal Braeckman