.
Pascale Naessens en Paul Jambers
donderdag 12 oktober 2023

Pascale Naessens: “Dat geeft geen garantie op een zorgeloos leven”

Ze deden het nog eens over

Afgelopen zomer waren Pascale Naessens en Paul Jambers dertig jaar getrouwd. Op diezelfde dag gaven ze elkaar dit jaar nog eens hun jawoord. Wat begon als iets wat voor de grap was, werd al gauw iets serieus

“Puur voor de fun wilden we een goed feestje geven. Met fijne gasten, een feesttafel vol mediterraanse en Midden-Oosterse gerechten, een toffe vriend als ceremoniemeester en een prachtige speech van Paul. Eentje om te koesteren”, blikt Pascale terug in Story.

Het werd een dag om nooit meer te vergeten. Het was heel gezellig en er wordt nu al nagedacht over wat ze binnen vijf jaar zullen doen om het te vieren.

“Zonder twijfel heb ik mijn portie geluk gehad door zo jong de juiste man te ontmoeten. Maar ik geloof niet in zondagskinderen. Zelfs een rijk nest garandeert je geen zorgeloos leven. Iedereen moet zijn weg zoeken, afrekenen met tegenslagen en demonen. Ik heb ook geluk afgedwongen. Bij Paul zat het initiële gevoel goed, ik heb altijd geloofd in de grote liefde en ik ben ervoor gegaan. Voor hetzelfde geld was het anders uitgedraaid.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens