.
Pat Krimson
zaterdag 25 mei 2024

Pat Krimson: “Backstage moet ik altijd goed oppassen”

Hij ziet het niet altijd

Ontelbare jaren staat Pat Krimson al op het podium met 2 Fabiola. Tien jaar geleden beleefden ze een topjaar toen ze deelnamen aan de voorrondes van Eurosong met de hit ‘She’s After My Piano’. Maar het voelde voor Pat niet altijd als een droomjaar.

“Maar ik werkte 20 uur per dag en de vier overblijvende uren zat ik te piekeren. Ik had een dochter van één jaar, Troy, die ik voor een groot deel alleen opvoedde, en ik was doodmoe. Ik werd van links naar rechts gesmeten en kreeg last met mijn ogen. 'Ik slaap te weinig', dacht ik, maar de dokter zei dat ik glaucoom had, een erfelijke en ongeneeslijke aandoening. Ik heb tunnelvisie, in het midden zie ik alles scherp maar daarrond is het wazig”, zegt Krimson in Dag Allemaal.

De dj kende op dat moment zijn grootste succes, maar had ook wel de grootste zorgen. Op dat moment stond hij op het randje van totale instorting.

“Ik ben ondertussen geopereerd, er zitten nu stents in mijn ogen die de druk eruit pompen. Ik heb ermee leren leven en trek mijn plan wel, alleen backstage moet ik goed oppassen. Het is er donker, de grond is bezaaid met kabels en hier en daar gaapt een afgrond die ik niet zie. Ik heb altijd iemand bij me die me dan helpt.”

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson